Κοινωνία

Η ΑΑΔΕ έκλεισε γνωστό εστιατόριο στη Γιάλοβα Μεσσηνίας -Τέλος οι ομπρέλες και σε beach bar στη Ρόδο

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ έκλεισαν δύο ακόμα επιχειρήσεις, σε παραλία της Ρόδου και γνωστό εστιατόριο στην Γιάλοβα, για δύο μέρες.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΑΑΔΕ, το πρώτο λουκέτο αφορά σε πολύ γνωστό εστιατόριο στη Γιάλοβα Μεσσηνίας. Εκεί, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 11 αποδείξεις, καθαρής αξίας άνω των 2.900 ευρώ. Εκτός από τη σφράγιση, επιβλήθηκαν τα πρόστιμα που αναλογούν, ενώ άρχισε η σε βάθος ετών έρευνα στα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας.

Το beach bar στην Ρόδο που δεν έκοβε αποδείξεις


Ενώ, σε γνωστή παραλία στη Ρόδο, οι ομπρέλες beach bar είναι κλειστές και δεμένες για 48 ώρες. Για αυτό το διάστημα, η επιχείρηση δεν θα λειτουργεί, αφού διαπιστώθηκε να μην έχει εκδώσει περισσότερες από 45 αποδείξεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...