Κοινωνία

38χρονος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του σπιτιού του στη Θεσσαλονίκη

Φυτεία κάνναβης καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του 38χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνα διαμορφωμένου εξωτερικού χώρου, στο προαύλιο της οικίας του, στην ευρύτερη περιοχή των Ταγαράδων, βρέθηκαν 236 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, καθώς και εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς για την καλλιέργειά τους.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του και σε δύο αποθηκευτικούς χώρους εκτός αυτής, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό όπλο με γεμιστήρα, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, φαρμακευτικά χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί ναρκωτικών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμός για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.

Κατασχέθηκαν, επίσης, δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε ο 38χρονος για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...