Κοινωνία

Συνελήφθη 29χρονος για τουλάχιστον 6 κλοπές σε ψιλικατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν 29χρονο για περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival, σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της ληστείας.

Θεσσαλονίκη: Τον συνέλαβαν για μία κλοπή κι αποκαλύφθηκε ότι έκανε άλλες τέσσερις


Ειδικότερα, ο ανωτέρω συνελήφθη, καθώς την περασμένη Κυριακή (28/7), αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς ενεργώντας είτε με 24χρονο ημεδαπό συνεργό του, είτε κατά μόνας, κατά την περασμένη εβδομάδα, διέπραξε τέσσερις κλοπές και μία ληστεία από καταστήματα ψιλικών στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας προϊόντα και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...