Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Τρένο πέρασε μπροστά από αμάξι που επέβαινε μωρό

Όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στον ιστότοπο e-koufalia.gr, την Κυριακή 28 Ιουλίου, γύρω στις 10 το πρωί, ένα εμπορικό τρένο πέρασε μπροστά από ένα όχημα στην επαρχιακή οδό Κ. Γέφυρας – Αγίου Αθανασίου στο Δήμο Χαλκηδόνος, στη Θεσσαλονίκη, με ανεβασμένες μπάρες.

Σημειώνεται πως οι οδηγοί αντιλήφθηκαν το τρένο τελευταία στιγμή, καθώς παραλίγο να  σημειωθεί ατύχημα μεταξύ των οχημάτων. Σε ένα από τα αυτοκίνητα, επέβαινε και ένα μωρό παιδί. 

Ο ίδιος ιστότοπος αναφέρει πως πρόκειται για ένα φαινόμενο που συμβαίνει αρκετά συχνά στην περιοχή, αφού οι μπάρες δεν κατεβαίνουν, γεγονός ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού μικρά παιδιά περνάνε από την περιοχή συχνά με τα ποδήλατά τους. καθώς και αρκετά φορτηγά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...