Κοινωνία

«Ο οδηγός βρέθηκε πίσω από το απορριμματοφόρο και τον πάτησε»- Το χρονικό της τραγωδίας στη χωματερή Άνω Λιοσίων

Σήμερα πρωί Κυριακής μια τραγωδία έλαβε χώρα στη χωματερή των Άνω Λιοσίων καθώς 60χρονος παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε χάνοντας τη ζωή του. Ο Πρόεδρος οδηγών απορριμματοφόρων Δήμου Αθηναίων, Ηλίας Κουτσιμπελης, μιλώντας στο newsit.gr, εξήγησε τι μπορεί να συνέβη και πώς ενδέχεται να έγινε το κακό.

«Σήμερα δυστυχώς είχαμε ένα τραγικό δυστύχημα. Ένας οδηγός απορριμμάτων ενώ είχε ανέβει στη χωματερή και έκανε απόρριψη των σκουπιδιών, κατεβαίνοντας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε να έχει παρασυρθεί από το ίδιο του το όχημα» αναφέρει για το δυστύχημα με το απορριμματοφόρο στα Άνω Λιόσια.

«Ακολούθησε μια πορεία παλαβή, σταμάτησε σε κάτι αναχώματα και ο οδηγός βρέθηκε πίσω από το φορτηγό και τον πάτησε. Μια από τις εκδοχές που εξετάζεται είναι να έχει γλιστρήσει επειδή συνηθίζεται ως τακτική να καταβρέχουμε το σημείο για να μη σηκώνεται σκόνη με αποτέλεσμα όμως να γλιστράνε τα αυτοκίνητα. Μπορεί να πανικοβλήθηκε και να πήδηξε« εξηγεί στο newsit.gr ο πρόεδρος των οδηγών απορριμματοφόρων, του Δήμου Αθηναίων.

Και προσθέτει: «Άλλη μια εκδοχή είναι να σταμάτησε για κάποιον προσωπικό του λόγο μπροστά από το όχημα να μην το είχε ασφαλίσει καλά και να λύθηκε το χειρόφρενο. Κάνεις δεν ξέρει δεν υπάρχει επίσημος μάρτυρας μόνο όσοι τον είδαν λίγο πριν και λίγο μετά. Η αστυνομία είναι εκεί και εξετάζει την κατάσταση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...