Κοινωνία

Πατέρας χτύπησε τον 29χρονο γιο του έξω από βενζινάδικο στην Ξάνθη - Συμμετείχε και ο 27χρονος αδερφός του

Άντρας 29 ετών κατήγγειλε ότι χθες Σάββατο απόγευμα και ώρα 17:00 σε πρατήριο καυσίμων με επωνυμία «ΕΚΟ» ιδιοκτησίας του πατέρα του, ο 27χρονος αδερφός του και ο πατέρας του, ετών 61 τον χτυπούσαν για 10 λεπτά με γροθιές και ξύλινα καδρόνια στο κεφάλι και το σώμα του ενώ τράπηκαν σε φυγή και ο παθών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Χορηγήθηκε στον παθόντα έγγραφο για παροχή υπηρεσιών αρωγής, το οποίο παρέλαβε και δήλωσε πως δεν επιθυμεί να κάνει χρήση κάποιας δομής φιλοξενίας καθότι προτίθεται να διαμείνει σε φιλική οικία ενώ αρνήθηκε τη χρήση - εγκατάσταση της εφαρμογής "Panic Button" (Κομβίον Πανικού) στο κινητό του τηλέφωνο.

Πραγματοποιήθηκε έλεγχος μέσω της εφαρμογής "Όπλα & Εκρηκτικά" του Police On Line σχετικά με το εάν οι φερόμενοι δράστες κατέχουν κάποιο είδος όπλου και διαπιστώθηκε για τον πατέρα ότι είναι κάτοχος τεσσάρων (4) Α.Κ.Κ.Ο. (Αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων), εκδοθεισών από Τ.Α. Ξάνθης οι οποίες προκύπτει να είναι ληγμένες, για τον δε αδερφό ότι είναι κάτοχος δύο (2) Α.Κ.Κ.Ο. (εκδοθεισών αμφότερων από το Τ.Α. Ξάνθης) και ως εκτούτου, εστάλη και σχετικό έγγραφο στο Τ.Α. Ξάνθης για τυχόν δικές του ενέργειες.

Ο 29χρονος κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί να εξεταστεί από αρμόδιο ιατροδικαστή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θράκης.
Οι δράστες αναζητούνται.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...