Κοινωνία

Ζάκυνθος: Νέα συμπλοκή τουριστών στον Λαγανά - Σέρβος ξυλοκόπησε Άγγλο έξω από κλάμπ

Μεγάλη ένταση επικράτησε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Ζάκυνθο, καθώς οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 19χρονου Σέρβου ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια έναν Βρετανό, επίσης 19 ετών, έξω από κλαμπ στον Λαγανά.

Συγκριμένα οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή του Λαγανά, όταν εντόπισαν τον Σέρβο, ο οποίος νωρίτερα, είχε ξυλοκοπήσει και τραυματίσει τον Βρετανό συνομήλικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 19χρονος μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή και έπειτα από καταδίωξη ακινητοποιήθηκε, ενώ τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό την στιγμή που γινόταν προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, ενώ η έρευνα για τυχόν συμμετοχή και άλλων ατόμων στο επεισόδιο συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...