Κοινωνία

Κρήτη: Ηλικιωμένος βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του

Μία νέα τραγωδία καταγράφηκε στην άσφαλτο της Κρήτης με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής (26/7) στο Λασίθι.

Το τροχαίο, σύμφωνα με το creta24.gr, σημειώθηκε στον Κουδούμαλο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα ο οδηγός να καταπλακωθεί από το όχημά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όμως δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο άνδρα.

Η Αστυνομία διερευνά μια πληροφορία που αναφέρει ότι ο ηλικιωμένος βρισκόταν με τη γυναίκα του στο όχημα. Κάποια στιγμή ο άτυχος άνδρας σταμάτησε στην άκρη το αυτοκίνητο και κατέβηκε από αυτό η γυναίκα του. Λίγα λεπτά αργότερα, είδε το όχημα του συζύγου της να πέφτει στο χαντάκι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...