Κοινωνία

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Πεντέλης σήμερα το βράδυ

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η Αττική Οδός, θα αφορούν το κλείσιμο της εξόδου προς τη Λεωφόρο Πεντέλης (έξοδος 12), στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, από τις 22:00 σήμερα το βράδυ ως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, οι οδηγοί θα μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους με τον εξής τρόπο:

Θα συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία έως τον ακριβώς επόμενο κόμβο, δηλαδή τον Κόμβο 11 προς Λ. Κηφισίας, μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων, θα εισέλθουν στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο και θα εξέλθουν στην έξοδο του Κόμβου 12 προς Λ. Πεντέλης.

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 24/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 25/07/2024, η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Πεντέλης (έξοδος 12) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί (ακολουθώντας πινακίδες παράκαμψης) μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία έως τον ακριβώς επόμενο κόμβο, δηλαδή τον Κόμβο 11 προς Λ. Κηφισίας, μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων, θα εισέλθουν στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο και θα εξέλθουν στην έξοδο του Κόμβου 12 προς Λ. Πεντέλης.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...
νεκροί Βρετανοί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αιματοχυσία στην Οδησσό! Ρωσικοί πύραυλοι αποδεκάτισαν επίλεκτη βρετανική μονάδα SAS -40 νεκρούς και τραυματίες αναφέρει Ισπανός

Παράλληλα, ρωσικές πηγές μιλούν για την εξουδετέρωση 50 Γάλλων και άλλων μισθοφόρων του ουκρανικού στρατού στο Χάρκοβο...