Κοινωνία

Σοκ για 53χρονη μέσα σε λεωφορείο από Αρτέμιδα- «Γιατί κάλεσες την Αστυνομία; Θα σε πάρουν σηκωτή»

Έναν εφιάλτη έζησε μια 53χρονη Μολδαβή, επιβάτις σε λεωφορείο της γραμμής Αρτέμιδα - Νομισματοκοπείο .

Η γυναίκα είχε επιβιβαστεί σε αυτό το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (21/7), από τη στάση «Άγιος Νικόλαος» στην Αρτέμιδα, έτσι ώστε να πάει στο σπίτι της, στην περιοχή του Χολαργού. Μαζί της επιβιβάστηκαν περίπου 20 Ρομά , (άνδρες και γυναίκες) κάτι το οποίο τελικά απεδείχθη εφιαλτικό.

Έπαιζαν μέχρι και... μπάλα μέσα στο λεωφορείο


Τα άτομα αυτά ξεκίνησαν και έκαναν πολύ φασαρία, ενώ κάποιοι φαινόταν πως είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Χαρακτηριστικό της κατάστασης ήταν πως άτομα από την ομάδα των 20 ατόμων άρχισαν να παίζουν ακόμη και μπάλα μέσα στο λεωφορείο. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς, σύμφωνα με την καταγγελία, κρατώντας μπύρες στα χέρια φώναζαν κι έβριζαν.

Η γυναίκα κάποια στιγμή αποφάσισε, μην μπορώντας άλλο αυτή την κατάσταση, να τους κάνει παρατήρηση. Έτσι ζήτησε να σταματήσουν. Ωστόσο εκείνοι άρχισαν να την απειλούν με αποτέλεσμα εκείνη να καλέσει τηλεφωνικά το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης. Κατά την κλήση ανέφερε το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο λεωφορείο.

Ο οδηγός αγνόησε το μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ.


Ο αξιωματικός υπηρεσίας της απάντησε ότι θα στείλει δυνάμεις για έλεγχο και έτσι στη λεωφόρο Μαραθώνος, λίγο πριν τον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, στήθηκε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί έκαναν νόημα στον οδηγό να σταματήσει, αλλά αυτός για άγνωστο λόγο συνέχισε τη διαδρομή του μέχρι τον τερματικό σταθμό που ήταν στο Νομισματοκοπείο.

Έπειτα από περίπου μία ώρα από την επιβίβαση της γυναίκας στο λεωφορείο είχε έρθει η ώρα για την αποβίβαση της.

Εκείνη τη στιγμή μία γυναίκα από την ομάδα των περίπου 20 Ρομά, με ένα βρέφος στην αγκαλιά της, απευθύνθηκε στην 53χρονη και φέρεται να της είπε: «Γιατί κάλεσες την Αστυνομία; Θα σε πάρουν σηκωτή τέσσερις από εδώ» και αμέσως μετά την χτύπησε στο πρόσωπο με σφαλιάρα.

Παράλληλα άρπαξε και το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε η γυναίκα και έφυγε μαζί με τους υπόλοιπους, κατευθυνόμενη προς τον καταυλισμό που υπάρχει στο σημείο.

Η γυναίκα από τη Μολδαβία, ενημέρωσε εκ νέου την ΕΛ.ΑΣ., δίνοντας την περιγραφή της δράστιδος. Οι αστυνομικοί ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν τους εμπλεκόμενους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...
νεκροί Βρετανοί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αιματοχυσία στην Οδησσό! Ρωσικοί πύραυλοι αποδεκάτισαν επίλεκτη βρετανική μονάδα SAS -40 νεκρούς και τραυματίες αναφέρει Ισπανός

Παράλληλα, ρωσικές πηγές μιλούν για την εξουδετέρωση 50 Γάλλων και άλλων μισθοφόρων του ουκρανικού στρατού στο Χάρκοβο...