Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αττική: Παιδόφιλος σύχναζε σε πάρκο με νεροτσουλήθρες - Βρέθηκαν πάνω από 400 φωτογραφίες παιδιών στο κινητό του

Ο παιδόφιλος είχε βάλει στο στόχαστρο του ανήλικα που έπαιζαν κάνοντας νεροτσουλήθρες και διασκέδαζαν κολυμπώντας. Ο 42χρονος άνδρας, φορούσε το μαγιό του για να μη τραβάει τα βλέμματα και παρίστανε τον γονιό. Ήταν όμως μόνος του και φωτογράφιζε επίμαχα σημεία των ανήλικων.

Μόλις έγινε αντιληπτός από την ασφάλεια του πάρκου αναψυχής και από τους γονείς άλλων παιδιών επικράτησε αναστάτωση.

«Είδαμε τις περίεργες κινήσεις του από τις κάμερες»

«Είδαμε γιατί έχουμε και κάμερες εδώ ότι όντως δε φωτογράφιζε τοπία ή οτιδήποτε. Από τους ανθρώπους της ασφάλειας του πάρκου τον καλέσαμε κοντά εκείνη την ώρα ήρθαν και κάποιοι "παιδιά βλέπουμε ότι φωτογραφίζει συνέχεια" Και τα παιδιά από τη Δίας ήρθαν αμέσως. Υπήρχε φωτογραφικό υλικό από την μάθαμε. Με πάρα πολλές φωτογραφίες επί το πλείστον παιδιά με τα οπίσθια τους», ανέφερε ο διευθυντής του πάρκου αναψυχής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω στον 42χρονο ένα μαχαίρι 12 εκατοστών, ενώ μέσα στο κινητό του εντοπίστηκαν πάνω από 400 φωτογραφίες, όχι μόνο από το πάρκο αναψυχής αλλά και φωτογραφίες που είχε τραβήξει από παραλίες της Αττικής.

Προσπαθούσε να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 42χρονος είχε πλαστογραφήσει την κάρτα εισόδου προκειμένου να μπει μέσα στο υδάτινο πάρκο που ήταν γεμάτο από παιδιά. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν προσπάθησε με φτηνές δικαιολογίες να δικαιολογηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Φωτογράφισα τις τσουλήθρες όχι κάτι άλλο. Έχω ταραχθεί με αυτά που μου λέτε και δε θυμάμαι τώρα τον κωδικό του κινητού μου για να το ξεκλειδώσω να το δείτε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 42χρονος κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...