Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο όπου κόπηκε το νήμα της ζωής 44χρονης στην Πιερία- «Δεν καταλάβαμε καν τι έγινε» λέει ο σύζυγός της (Βίντεο)

Αποτροπιασμό και θλίψη προκαλούν οι εικόνες από την καφετέρια στο Λιτόχωρο όπου κόπηκε το νήμα της ζωής μιας 44χρονης εξαιτίας πτώσης κλαδιού πλάτανου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 44χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από το κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν ως θαμώνας σε υπαίθριο χώρο της καφετέριας στην περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος και 10 άτομα χρειάστηκαν για να σηκώσουν το κλαδί. Επιχείρησαν να της κάνουν ΚΑΡΠΑ ενώ κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τις  πρωτες στιγμές από την διάσωση της άτυχης γυναίκας μετέδωσε ο Alpha

Οι εικόνες του Pierianews είναι αποκαλυπτικές από το σημείο της τραγωδίας:

 

Η ΕΛΑΣ και το δασαρχείο πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι υπάλληλοι του δασαρχείου διαπίστωσαν πως ο πλάτανος δεν είχε κάποια αρρώστια που θα δικαιολογούσε και την πτώση του κλαδιού.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το περιστατικό συνέβη, όταν η 44χρονη Γεωργία, βρισκόταν σε αυλή καφετέριας στις όχθες του ποταμού Ενιπέα έξω από το Λιτόχωρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου όμως οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η οικογένεια διέμενε στο Λιτόχωρο, λόγω μετάθεσης του στρατιωτικού συζύγου σε μονάδα της περιοχής και είχε δύο ανήλικα παιδιά.

Η κηδεία της άτυχης Γεωργίας θα γίνει αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 και ώρα 19.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της Κοινότητας Καλλιφωνίου Καρδίτσας.

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση για το τραγικό συμβάν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...