Κοινωνία

Γέμισε ταξί το κέντρο του Ηρακλείου: Διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι επαγγελματίες αυτοκινηστές ταξί στο Ηράκλειο καταγγέλλοντας κλοπή μεταφορικού έργου. Ξεκίνησαν με στάση εργασίας έως τη 1 μετά το μεσημέρι, με κινητοποίηση των οχημάτων τους και μηχανοκίνητη πορεία προς το κέντρο της πόλης. 

Όπως ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωσή τους, ζητούν:

  • να μπει ένα τέλος στην υποκλοπή του μεταφορικού έργου των ΤΑΞΙ από τα ΕΙΧ, 
  • να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ η τροπολογία της ΝΤΡΟΠΗΣ που προστέθηκε πρόσφατα από την υπουργό Ολγα Κεφαλογιάννη, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού. 

Και σημειώνουν:

"Αυτή τη στιγμή η κατάσταση της ασυδοσίας, της αδυναμίας ελέγχου από τις ελεγκτικές αρχές των πειρατών που υποκλέπτουν το μεταφορικό έργο των ταξί,  πλέον είναι ανεξέλεγκτη και εκτός ελέγχου. Με την τυχόν ψήφιση και της συγκεκριμένης τροπολογίας βάζουν άλλη μια πρόκα στη ταφόπλακα που χρόνια τώρα νομοθετικά σχεδιάζουν οι κυβερνήσεις ενάντια στο ΤΑΞΙ. Τους λέμε ξεκάθαρα ότι οι σχεδιασμοί τους δεν θα περάσουν. Αν νομίζουν ότι εν μέσω τουριστικής σεζόν, μήνα Ιούλιο, θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, λέμε στη κυβέρνηση και στα επιχειρηματικά συμφέροντα που την συμβουλεύουν, ότι είναι γελασμένοι και θα μας βρουν μπροστά τους ακόμα πιο δυνατούς, ακόμα πιο αποφασισμένους. Το καλοκαίρι θα είναι «θερμό».

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...