Κοινωνία

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία: Αγροτικό «καρφώθηκε» σε φορτηγού - Τυχεροί στάθηκαν οι δύο οδηγοί (εικόνες)

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της εξόδου του Ε-65 κοντά στην Ανθήλη στο ρεύμα προς Αθήνα

Τύχεροι στάθηκαν δύο οδηγοί οχημάτων στη Λαμία μετά τη σφοδρή σύγκρουσή τους στο ύψος της εξόδου του Ε-65 κοντά στην Ανθήλη στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 19:00 όταν αγροτικό όχημα 4×4 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να υποστεί σφοδρές υλικές ζημιές στο πρώτο όχημα αλλά ευτυχώς χωρίς τον τραυματισμό του οδηγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο οδηγός του αγροτικού βγήκε σώος από το όχημά του και δεν χρειάστηκε καν η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με το Lamianow.gr, πιθανότατα ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου -από άγνωστη αιτία- καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν τα οχήματα της κεντρικής οδού αλλά και η τροχαία αυτοκινητοδρόμων προκειμένου να διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος το οποίο ευτυχώς δεν ειχε τραυματισμούς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...