Κοινωνία

Φυλακές Κορυδαλλού: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Αλβανού

Κάμερα ασφαλείας από τις φυλακές Κορυδαλλού έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας του αλβανού βαρυποινίτη, Αλφόνς Ντότσι, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 26 Ιουνίου από συγκρατούμενό του.

Δράστης της δολοφονίας ένας επίσης αλβανός βαρυποινίτης, ο οποίος με αυτοσχέδιο μαχαίρι του καταφέρνει θανάσιμα τραύματα στην κοιλιά και στο στήθος και στη συνέχεια προσπαθεί να κρυφτεί.

Τελικά μετά από έρευνα, ο δράστης της δολοφονίας εντοπίστηκε και ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι αφορμή ήταν η αντιδικία τους για το αν πρέπει ή όχι να επιστρέψουν στα κελιά τους λόγω ζέστης. Πλέον όμως μετά και τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό εξετάζονται κι άλλα σενάρια…

Ο 35χρονος, που έπεσε νεκρός, ήταν έγκλειστος για τη δολοφονία ενός επιχειρηματία –κατά τη διάρκεια ληστείας- το 2017, ενώ σε άλλη ληστεία είχε χτυπήσει στο κεφάλι με το όπλο του μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία κατέληξε αργότερα.

Επίσης, το 2018 είχε αποδράσει από πλοίο στον Πειραιά –κατά τη μεταφορά του σε φυλακή- ενώ δύο ημέρες αργότερα τον εντόπισαν σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου συνελήφθη με επέμβαση της ΕΚΑΜ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ