Κοινωνία

Δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Ξάνθη- Αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και κατέληξε σε σπίτι στα Βαφέικα (Εικόνες)

Ένα τροχαίο στην Ξάνθη αποτέλεσε την αιτία να τραυματιστούν δύο άτομα. Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο καταλήγοντας σε σπίτι, στην περιοχή Βαφέικα.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε στο μπροστινό του μέρος, όπως δείχνουν οι εικόνες μετά το τροχαίο, που σημειώθηκε στην Ξάνθη. Τα δύο άτομα που επέβαιναν μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο της περιοχής, με τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα να βρίσκονται υπό διερεύνηση. Οι αυτόπτες μάρτυρες γνωρίζουν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμα χειρότερα. Αν εκείνη την ώρα υπήρχε άνθρωπος στην είσοδο του σπιτιού και αν οι επιβάτες του ΙΧ, δεν φορούσαν τις ζώνες τους.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (09/07/2024) στα Βαφέικα στην Ξάνθη, με ένα ΙΧ αυτοκίνητο να καταλήγει πάνω σε μονοκατοικία. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν δύο άτομα από την Κομοτηνή (33 και 37 ετών), εξετράπη της πορείας του, βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε σπίτι, προκαλώντας τον τρόμο.

Ο ένας εκ των δύο κατάφερε να βγει από το όχημα, ενώ ο άλλος εγκλωβίστηκε και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική.

Οι πυροσβέστες ανέλαβαν τον απεγκλωβισμό του, ενώ και τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με το ΕΚΑΒ.

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...