Κοινωνία

Στην Ελλάδαο διάσημος YouTuber ishow Speed: Η στιγμή που αγοράζει φαγητό σε νεαρό που ζητούσε να φάει

Ο YouTuber ishow Speed, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας που πραγματοποιεί, βρέθηκε χθες στην Ελλάδα προκαλώντας πανικό, μεταξύ άλλων, στην Ηρώδου Αττικού και στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν συγκεντρώθηκαν για να τον υποδέχθηκαν εκατοντάδες νέοι.

Ο YouTuber είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα live stream του στην ομώνυμη πλατφόρμα, με τα περισσότερα εξ' αυτών να γίνονται σε πραγματικό χρόνο και σε εξωτερική τοποθεσία, παρέχοντας στο κοινό του και το ανάλογο περιεχόμενο.

Ο Speed, σε μία από τις στιγμές του χθεσινού του live stream, έκανε βόλτα στην Αθήνα, όπου είδε έναν νεαρό να του ζητάει χρήματα για φαγητό. Παρά την προσπάθεια της ασφάλειας του YouTuber να διώξει τον άνδρα, ο ίδιος δέχθηκε να τον βοηθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Κυψέλη, ο νεαρός ζητάει από τον Speed εάν μπορεί να του αγοράσει κάτι να φάει, με τον YouTuber να ανταποκρίνεται άμεσα: «Το παιδί πεινάει, τι θες να φας» ακούγεται να λέει ο νεαρός από τις ΗΠΑ.

Ο Speed και το παιδί που του ζήτησε να φάει, μπαίνουν στη συνέχεια σε ένα σούπερ μάρκετ με τον YouTuber να του αγοράζει φαγητό και τον νεαρό να τον ευχαριστεί εμφανώς συγκινημένος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...