Κοινωνία

Σήμερα η κηδεία του 23χρονου Σήφη που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στα Χανιά

 

Στον τόπο του, το Εμπρόσνερο Αποκορώνου Χανίων, κηδεύεται σήμερα στις 5 το απόγευμα ο άτυχος 23χρονος Σήφης Γιανναράκης, ο καλλιτέχνης κρητικής μουσικής που χθες τα ξημερώματα βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες, με τον ίδιο να απανθρακώνεται μέσα στο όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η σορός του 23χρονου θα βρίσκεται στον Ι.Ν. Παναγίας και Αγίου Τίτου, στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου από τις 15.00 το μεσημέρι.

Βαρύ το πένθος για τους γονείς του, τα τέσσερα αδέλφια του και όλη την οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους της οικογένειας.

Σοκάρουν οι εικόνες από το αυτοκίνητο

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν οι εικόνες από την άμορφη μάζα στην οποία μετατράπηκε το αυτοκίνητο που βρήκε τον θάνατο ο 23χρονος.

Τις φωτογραφίες κοινοποίησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης με την εξής επισήμανση:

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ!
Και δεν βλέπω να συγκινείται κανείς.Διοργανωτές,καλλιτέχνες,επιτήρηση..Έλεγχος π.χ ενδεικτικός οδηγών πριν πιάσουν το τιμόνι..
Όταν σαυτό το κουφάρι που καιγόταν,κάηκε ένα 22χρονο παιδί,μπορούμε να μένουμε απαθείς»!


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...