Κοινωνία

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ενεργό ρόλο στη νύχτα είχε ο προσαχθείς - Η σχέση του με άτομα της ελληνικής σόου μπιζ

Φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου και βρισκόταν πολύ κοντά με τον Παναγιώτη Βλαστό -

Το κουβάρι της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη,που σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης στο Νέο Ψυχικό, ξετυλίγουν ολοένα και περισσότερο οι αστυνομικές Αρχές. 

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα έγινε χθες, με την προσαγωγήενός βασικού υπόπτου, έπειτα από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προσαχθείς είναι άτομο ελληνικής καταγωγής, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για πολλές υποθέσεις, ενώ το όνομά του βρισκόταν σε λίστα με περίπου 200 άτομα της νύχτας που εμπλέκονταν σε παρανομίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Επιπλέον, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, είχε ενεργό ρόλο στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και βρισκόταν πολύ κοντά με τον Παναγιώτη Βλαστό. Ίδιες πηγές κάνουν λόγο για έναν εμφανίσιμο άντρα, ο οποίος μάλιστα διατηρούσε σχέσεις με άτομα της ελληνικής σόου μπιζ.

Πλέον, οι καταθέσεις ατόμων που έχουν γνώση της υπόθεσης και θεωρούνται κομβικής σημασίας μάρτυρες για την επίλυσή της, είναι αυτές που θα κρίνουν αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον προσαχθέντα σε συνεννόηση με τις εισαγγελικές Αρχές, καθώς το αυτόφωρο για την ανθρωποκτονία έχει παρέλθει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ