Κοινωνία

Δολοφονία στο Ψυχικό: Οι Αρχές "σκανάρουν" την οικονομική κατάσταση του θύματος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Αναζητούν στοιχεία και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδράμουν στις έρευνες για την αποκάλυψη του δράστη

Η οικονομική δραστηριότητα του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δολοφονήθηκε έξω από το γραφείο του σε κεντρικό σημείο του Ψυχικού, ερευνάται πλήρως από την Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Η Αρχή, υπό τον επικεφαλής της, πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ερευνά ήδη όλη την περιουσιακή κατάσταση του τοπογράφου του οποίου η βασική επαγγελματική ενασχόλησή του ήταν στη Μύκονο, αναζητώντας στοιχεία και πρόσωπα τα οποία θα συνδράμουν στις έρευνες για την αποκάλυψη του δράστη.

Αναλυτικότερα, ερευνώνται όχι μόνο οι προσωπικές εταιρείες που διέθετε το θύμα αλλά και όλων των συνεργαζόμενων φυσικών και μη προσώπων που είχαν επαγγελματική σχέση με τον 54χρονο τοπογράφο.

Ήδη, έχει αρχίζει ένας κύκλος των καταθέσεων από την Αστυνομία για την μαφιόζικη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη. Κατέθεσαν τρία πρόσωπα που ήταν πολύ κοντά στον Παναγιώτη Στάθη, πρόσωπα που γνώριζαν τόσο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στη Μύκονο, όσο και για εκείνους που του δημιουργούσαν προβλήματα από την εποχή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι πριν από τρία χρόνια. 

Οι καταθέσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ουκρανοί κομισάριοι πήγαν να στρατολογήσουν Βρετανό τουρίστα στο Λβιβ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρελή Γκάφα: Ουκρανοί κομισάριοι πήγαν να στρατολογήσουν Βρετανό τουρίστα -Οι Ουκρανοί οπισθοχωρούν στο Ντονμπάς για να μην πεθάνουν της πείνας

Οι Ρώσοι εφαρμόζουν μία νέα τακτική στο μέτωπο του Οχερέτινο, αποκόπτοντας ουκρανικές μονάδες από τις οδούς...