Κοινωνία

Καστοριά: Πυρκαγιά σε φωτοβολταϊκό πάρκο έξω από χωριό

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα φωτοβολταϊκό πάνελ, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το ertnews και πήρε γρήγορα διαστάσεις, καθώς υπήρχαν ξερά χόρτα στην περιοχή. Ευτυχώς, δίπλα στο φωτοβολταϊκό πάρκο έκαναν εργασίες σε ένα οικόπεδο εργάτες, που αντιλήφθηκαν άμεσα την πυρκαγιά και ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς.

Στο σημείο έσπευσαν ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, αντιπύραρχος Δημήτρης Παπουτσίδης, τρία πυροσβεστικά οχήματα και επτά πυροσβέστες, οι οποίοι μπόρεσαν άμεσα να σβήσουν τις φλόγες και ξεκίνησαν έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

 

 

 

 

Τέλος, στο συμβάν έσπευσε και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Καστοριάς, το οποίο έκοψε την παροχή ρεύματος για λόγους ασφαλείας.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

«Πολεμικά» ρεπορτάζ στα Τουρκικά ΜΜΕ: «Μετά από 4 χρόνια, ελληνικά και τουρκικά πολεμικά πλοία ξανά αντιμέτωπα στην Αν. Μεσόγειο»

«Πολεμικά» ρεπορτάζ για το ιταλικό πλοίο που τοποθετεί καλώδια στην Αν Μεσόγειο, όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης –...
κατεστραμμένο μαχητικό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συγκλονισμένη η Ουκρανία από την καταστροφή 6 μαχητικών Su-27 με πυραύλους Iskander-Ουκρανή Βουλευτής: «Την ίδια τύχη θα έχουν και τα F-16 μας»

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν 6 ουκρανικά μαχητικά Su-27 σε βάση στο Μιργκορόντ και τώρα η Ουκρανία φοβάται ότι θα γίνει το ίδιο...