Κοινωνία

Άντρας στον Πύργο χτύπησε την σύντροφο του και εξαφανίστηκε- Αναζητείται από τις Αρχές

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στο χωριό Μυρτιά του Πύργου, με πρωταγωνίστρια  νεαρή γυναίκα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ilialive.gr, η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές για τις πολλές παραβατικές του πράξεις.

Πώς έγινε το περιστατικό στον Πύργο


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα -που δεν είναι από το χωριό και βρέθηκε εκεί γιατί ζει ο σύντροφός της- δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο, μετά από καβγά που είχαν στο σπίτι του.

Η ίδια, σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχθηκε, έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του και κατευθύνθηκε προς το κέντρο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια, ενώ παράλληλα είχε καλέσει και την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφθασαν πολύ γρήγορα στο χωριό.

Παρά τις προσπάθειες των Αστυνομικών για να εντοπίσουν τον κακοποιητικό σύντροφο της κοπέλας, αυτό δεν κατέστη δυνατό διότι ο ίδιος είχε «εξαφανιστεί» από το χωριό για να γλιτώσει τη σύλληψη. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η Αστυνομία ασχολείται με τον συγκεκριμένο άνδρα. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-Γερμανίας- Οι Τούρκοι τρέμουν την ξεφτίλα για αυτό συνέλαβαν Δημοσιογράφο για βίντεο με Τούρκο Αξιωματικό να φιλάει την σημαία του FSA (Βίντεο)

Παρέμβαση της Γερμανίδας ΥΠΕΣ και ποινική έρευνα κατά Τούρκου ποδοσφαιριστή που έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων στο...
κατεστραμμένο μαχητικό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συγκλονισμένη η Ουκρανία από την καταστροφή 6 μαχητικών Su-27 με πυραύλους Iskander-Ουκρανή Βουλευτής: «Την ίδια τύχη θα έχουν και τα F-16 μας»

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν 6 ουκρανικά μαχητικά Su-27 σε βάση στο Μιργκορόντ και τώρα η Ουκρανία φοβάται ότι θα γίνει το ίδιο...