Κοινωνία

Φολέγανδρος: Πρόσκρουση επιβατηγού πλοίου στο λιμάνι - 5 τραυματίες

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι της Φολεγάνδρου, καθώς ένα πλοίο προσέκρουσε στο φανάρι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επιβάτες.

Συγκεκριμένα πλοίο το οποίο ξεκίνησε από το λιμάνι της Σύρου και πέρασε από Πάρο, ΝάξοΙοΣίκινο, ενώ ήταν προγραμματισμένο μετά τη Φολέγανδρο να πάει σε ΘηρασιάΘήρα και Ανάφη, προσέκρουσε στο φανάρι του λιμανιού κατά τη διαδικασία της πρόσδεσης καθώς επικρατούσαν συνθήκες 7-8 μποφόρ.

Στο πλοίο επέβαιναν 53 άτομα από τους οποίους τα 29 ήταν μέλη του πληρώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν 5 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους τραυματίες δύο είναι μέλη του πληρώματος και τρεις είναι επιβάτες. Από αυτούς τρεις θα διακομιστούν για περαιτέρω εξετασεις και περίθαλψη σε νοσοκομείο της Καβάλας, αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έντι Ράμα
Κόσμος 0

Αμετανόητος Ράμα: Προχωράμε τη διανομή τίτλων ιδιοκτησίας στους Δρυμάδες – Από τα σκοτεινότερα σημεία της ιστορίας οι Βορειοηπειρώτες που αντιδρούν

Κατά την παράδοση 789 τίτλων ιδιοκτησίας στο χωριό Δρυμάδες, ο Ράμα επεσήμανε την αύξηση του αριθμού των τουριστών - Τι...