Κοινωνία

Νέος θάνατος στη θάλασσα: Πέθανε λουόμενος στο δήμο Ξυλόκαστρο – Ευρωστίνης

Το δυσάρεστο συμβάν, συνέβη στη θαλάσσια περιοχή της Λυκοποριάς Κορινθίας (η Λυκοποριά είναι παραλιακό χωριό που ανήκει στο δήμο Ξυλόκαστρο – Ευρωστίνης).

Ειδοποιήθηκε, η Λιμενική Αρχή του Κιάτου, ότι, ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, ένας 68χρονος ημεδαπός, απ’ τη θαλάσσια περιοχή της Λυκοποριάς Κορινθίας.

Ο 68χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Απ’ το Δ’ Λιμενικό Τμήμα του Κιάτου, του Λιμεναρχείου Κορινθίας, που διενεργεί την σχετική προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία των Πατρών.

Αξίζει να τονιστεί, ότι, τώρα το καλοκαίρι, κάθε ημέρα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Λιμενικού Σώματος, έχουμε στη χώρα, 2 με 3 περιπτώσεις απώλειας ανθρώπινης ζωής, λόγω της παρουσίας των ανθρώπων στη θάλασσα για το μπάνιο.

Στην πλειοψηφία των συμβάντων, οι άνθρωποι αυτοί, είναι ηλικιωμένοι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έντι Ράμα
Κόσμος 0

Αμετανόητος Ράμα: Προχωράμε τη διανομή τίτλων ιδιοκτησίας στους Δρυμάδες – Από τα σκοτεινότερα σημεία της ιστορίας οι Βορειοηπειρώτες που αντιδρούν

Κατά την παράδοση 789 τίτλων ιδιοκτησίας στο χωριό Δρυμάδες, ο Ράμα επεσήμανε την αύξηση του αριθμού των τουριστών - Τι...