Κοινωνία

Συλλήψεις Βρετανών στη Ζάκυνθο: Είχαν στήσει «επιχείρηση» διακίνησης ναρκωτικών στον Λαγανά

Οι δύο συλληφθέντες, ένας Βρετανός 34 ετών και ένας Ιρλανδός 22 ετών, διέμεναν στην περιοχή του Λαγανά και διακινούσαν ναρκωτικά, τουλάχιστον από τον Μάιο, καθώς τότε ο 22χρονος είχε συλληφθεί ξανά για κατοχή ναρκωτικών, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου,.

Χθες το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, που επιχειρούν καθημερινά και στην περιοχή του Λαγανά, εντόπισαν αρχικά τον 34χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, μετά από πληροφορίες και την εξέλιξη της έρευνας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, πραγματοποίησαν έρευνα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου διέμενε ο 34χρονος, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• -2- συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους -8,9- γραμμαρίων,

• -10- συσκευασίες, με mdma, συνολικού βάρους -17- γραμμαρίων

• δισκία με την ίδια ως άνω ναρκωτική ουσία,

• -13- κενές συσκευασίες, • -1- ηλεκτρονική ζυγαριά,

• το χρηματικό ποσό των -1.820- ευρώ και

• -2- κινητά τηλέφωνα.

Ο 34χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «έδωσε» ως προμηθευτή του τον 22χρονο συνεργό του, ο οποίος έφτασε στο δωμάτιο – στο οποίο, μάλιστα, έμεναν μαζί- κατά την ώρα του ελέγχου από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας ακόμη Ιρλανδός 26 ετών, ο οποίος και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, που προμηθεύτηκε από τους δύο ήδη συλληφθέντες.

Σε βάρος των τριών Βρετανών σχηματίστηκε δικογραφία, με τις κατηγορίες της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...