Κοινωνία

Ζευγάρι νοίκιασε Airbnb στο Ηράκλειο με σκοπό να κάνει διαρρήξεις

Ζευγάρι ζούσε πολυτελέστατα σε Airbnb στο Ηράκλειο, όπου μάλιστα έκρυβαν και τη λεία τους καθώς έκαναν διαρρήξεις. Πιο συγκεκριμένα, ένας 31χρονος Γεωργιανός με ελληνική ταυτότητα και η 27χρονη Ελληνίδα σύντροφός του είχαν διαρρήξει έξι διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης, το Μασταμπά και τη Θέρισσο, από την περασμένη Δευτέρα ως την Τετάρτη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν χάρη στο χαρακτηριστικό ξανθό ράστα μαλλί της 27χρονης που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος και να τους συλλάβουν στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, όπου περπατούσαν παριστάνοντας τους τουρίστες.

Στο Airbnb όπου διέμεναν στην περιοχή του Αγίου Παύλου στο Ρέθυμνο, βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα χρυσαφικά που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Μετά την άσκηση δίωξης για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος τους από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, το ζευγάρι παραμένει στα κρατητήρια ως την Τρίτη που θα απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...