Κοινωνία

Χειροπέδες σε 35χρονο που απειλούσε την πρώην του σε Κρήτη και Κέρκυρα

Το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ανατολικής Κρήτης που εκκρεμούσε σε βάρος 35χρονου για κλοπή και διακεκριμένη περίπτωση ενδοοικογενειακής απειλής και εξύβρισης, δεν αρκούσε για να βάλει τέλος στην επιθετικότητα του καθώς ακολούθησε την πρώην σύντροφό του στην Κέρκυρα.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της ότι ο πρώην σύντροφός της την βρήκε αργά το βράδυ της Πέμπτης περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας και άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί, απαιτώντας να ξανασμίξουν. Μάλιστα, υπέβαλε σε βάρος του μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αναζητήσεις.

Λίγες ώρες αργότερα, ο 35χρονος “νταής” εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...