Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σκληρή μάχη με τις φλόγες – Βγήκε ο Στρατός για κατάσβεση φωτιάς στην Κομοτηνή (Βίντεο-Εικόνες)

Με την ενεργό συμμετοχή μονάδων της 21 Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Κομοτηνής, διεξάγεται μέχρι αυτή την ώρα επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς στην περιοχή Ασκήτες Ροδόπης.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα και άμεσα ενεργοποιήθηκε το ηχητικό σύστημα προειδοποίησης των κατοίκων από το ”112”, το οποίο εκτός από τη γνωστοποίηση της πυρκαγιάς ζητούσε από τους πολίτες να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Εναέριες και επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Δήμου, της πολιτικής προστασίας, της Αστυνομίας και του Στρατού, που ενεργοποιήθηκε άμεσα, δίνουν μέχρι αυτή την ώρα ”μάχη” για τον περιορισμό και την κατάσβεση του πύρινου μετώπου.

Παρόντες στην επιχείρηση o Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Διοικητής του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο οποίος ενημερώνει συνεχώς τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη και ο Διοικητής της 21 ΤΘΤ, Ταξίαρχος Απόστολος Καρατόλιος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...