Κοινωνία

Δύο γυναίκες απεβίωσαν λόγω πνιγμού σε Βάρκιζα και Πλαταμώνα

Άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν χθες Πέμπτη τη ζωή τους σε ελληνικές θάλασσες, μέσα σε λίγες ώρες.

Το πρωί της Πέμπτης (20/6) ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Βουλιαγμένης, ότι τις απογευματινές ώρες προχθές, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία 70χρονη ημεδαπή, από την παραλία της Βάρκιζας.

Η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο ¨ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ¨ της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πνίγηκε 71χρονη σε παραλία του Πλαταμώνα


Τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (20/6), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα ότι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μια 71χρονη ημεδαπή, από την παραλία Νέων Πόρων Πιερίας.

Αρχικά, στην 71χρονη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...