Κοινωνία

Εντοπίστηκε χασισοφυτεία με 103 δενδρύλλια στον οικισμό Κοκκινιά Μεσσηνίας

Από τον Φεβρουάριο ένας 54χρονος είχε εκχερσώσει το αγρόκτημα του στον οικισμό Κοκκινιά του Δήμου Πύλου- Νέστορος στη Μεσσηνία και το είχε διαμορφώσει ώστε να καλλιεργεί μια μεγάλη χασισιφυτεία, που η πώληση της παραγωγής της υπολογίζεται πως θα του απέφερε παράνομα έσοδα άνω των 150.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, που είχαν πληροφορηθεί την παράνομη δραστηριότητά του, επιστράτευσαν drone για να εντοπίσουν το ακριβές σημείο της φυτείας με τα 103 δενδρύλια κάνναβης ύψους ως 1,60 μέτρου, τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε πυκνή φυσική βλάστηση και ελαιόδεντρα. Όταν την βρήκαν, το πρωί της Δευτέρας, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και συνέλαβαν τον 54χρονο.

Εκτός από τα χασισόδεντρα που ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, οι αστυνομικοί βρήκαν στο χώρο της φυτείας και σε μια αποθήκη του αγροκτήματος έναν ανενεργό θάλαμο για την εσωτερική καλλιέργεια κάνναβης, εννέα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αρδευτικό εξοπλισμό και γεωργικά εργαλεία. Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...