Κοινωνία

Χειρουργήθηκε ο 19χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στα Χανιά -Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ (Εικόνες)

Στη ΜΕΘ του Γ. Ν. Χανίων νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 19χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες απόγευμα Δευτέρας, στον Βάμο Αποκορώνου.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων Γιώργο Μπέα, που μίλησε στο creta24.gr, ο νεαρός είναι πολυτραυματίας, φέρει σοβαρά τραύματα στο κρανίο, στο θώρακα και στα άκρα. Το πρωί υπεβλήθη σε χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων στα άκρα του και η κατάστασή του είναι σταθερή.

«To περιστατικό αντιμετωπίστηκε από τους γενικούς χειρουργούς, ορθοπεδικούς χειρουργούς, αναισθησιολόγους και το προσωπικό του ΤΕΠ. Έγιναν όλοι οι απεικονιστικοί έλεγχοι, διασωληνώθηκε και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σήμερα το πρωί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του μηρού και της πηχεοκαρπικής και επανεισήχθη στην ΜΕΘ για παρακολούθηση. Η κατάστασή του είναι σταθερή», ανέφερε χαρακτηριστικά στο creta24.gr, ο κ. Μπέας.

Πώς έγινε το τροχαίο στα Χανιά


Υπενθυμίζεται, ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 5 και μισή το απόγευμα της Δευτέρας, στον δρόμο από τον Τσιβαρά προς τις Καλύβες όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος εξετράπη της πορείας του, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο φορτηγό, και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με 5 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσσών που απεγκλώβισαν τον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Βάμου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ