Κοινωνία

To πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 20χρονο ναυαγοσώστη στην Κρήτη - Είχε προβλήματα καρδιάς, φορτίστηκε με τον καβγά

Ο ιατροδικαστής στην έκθεση του για τους λόγους του θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη στην Κρήτη, κάνει λόγο για παθολογικά αίτια και επιπλοκές με την καρδιά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του flashnews.gr ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς. Λόγω του καβγά στον οποίο ενεπλάκη στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές και στη συνέχεια να καταρρεύσει στον δρόμο.
 

Υπενθυμίζεται ότι, από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι Έλληνες οι οποίοι εξ αρχής θεωρούντο από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στον καβγά με τον 20χρονο.

Αντιθέτως φαίνεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από Ρουμανία, Γεωργία και Βουλγαρία οι οποίοι ήταν στην ίδια παρέα με τους δυο Έλληνες.

Αύριο Παρασκευή, οι δύο 24χρονοι που υποστηρίζουν ότι ήταν ο 20χρονος που επιτέθηκε πρώτος, θα απολογηθούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

«Πολεμικά» ρεπορτάζ στα Τουρκικά ΜΜΕ: «Μετά από 4 χρόνια, ελληνικά και τουρκικά πολεμικά πλοία ξανά αντιμέτωπα στην Αν. Μεσόγειο»

«Πολεμικά» ρεπορτάζ για το ιταλικό πλοίο που τοποθετεί καλώδια στην Αν Μεσόγειο, όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης –...
κατεστραμμένο μαχητικό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συγκλονισμένη η Ουκρανία από την καταστροφή 6 μαχητικών Su-27 με πυραύλους Iskander-Ουκρανή Βουλευτής: «Την ίδια τύχη θα έχουν και τα F-16 μας»

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν 6 ουκρανικά μαχητικά Su-27 σε βάση στο Μιργκορόντ και τώρα η Ουκρανία φοβάται ότι θα γίνει το ίδιο...