Κοινωνία

Κρήτη: Η στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης καταγράφηκε σε βίντεο

Τη στιγμή που ο νεαρός ναυαγοσώστης καταρρέει καταγράγηκε σε βίντεο το οποίο αποκαλύπτει το Creta24.gr.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο 20χρονος φαίνεται να περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, να πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο και να καταρρέει έξω από κατάστημα.

Ο άνδρας που βρίσκεται μαζί του τον συγκρατεί πριν πέσει, προσπαθεί να τον στηρίξει στο πεζοδρόμιο και να τον συνεφέρει.

Στο σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου γαι να τον βοηθήσουν, όμως όπως φαίνεται βίντεο ο 20χρονος μέσα σε δευτερόλπετα έχασε τις αισθήσεις του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Ο χρόνος μετρούσε ήδη αντίστροφα για τον άτυχο 20χρονο, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου για να τον επαναφέρουν, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...