Κοινωνία

"Σκότωσα την Βασιλική με κατσαβίδι" ομολόγησε ο φονιάς θείος της 11χρονης -Είχε καταδικαστεί για βιασμό

Σοκ και οργή προκαλεί το στυγερό έγκλημα στον Πύργο με θύμα ένα 11χρονο κοριτσάκι που βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια συγγενικού του προσώπου. Η Βασιλική, την οποία αναζητούσε η οικογένειά της από το βράδυ της Κυριακής, βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το φρικιαστικό έγκλημα ομολόγησε ο 37χρονος θείος της, ξάδερφος της μητέρας της ανήλικης, στο όχημα του οποίου είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται το κοριτσάκι.

Πρόκειται για Ρομά, παλιό γνώριμο των αρχών, ο οποίος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου το 2017, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο 37χρονος που συνελήφθη έσπασε και ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκείνος σκότωσε το παιδί χτυπώντας την με κατσαβίδι στον λαιμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι 37χρονος έσπασε το χέρι της 11χρονης. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το κοριτσάκι δολοφονήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Εκτιμάται ότι ο θείος του προσπάθησε να το βιάσει και εκείνο αντιστάθηκε. 

Ο δράστης υπέδειξε το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το άψυχο σώμα του παιδιού, ενώ ερευνάται αν το σκότωσε σε άλλη περιοχή και στη συνέχεια το μετέφερε εκεί για να το κρύψει. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το κατσαβίδι με το οποίο χτύπησε την ανήλικη στον λαιμό.

Πέταξε το πτώμα του παιδιού σε ένα χωράφι στην περιοχή Καταρράχι, όπου εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι από τους αστυνομικούς μετά από υπόδειξη του δολοφόνου: Μέσα σε καλαμιές σε ένα χωράφι με τριφύλλια.

Τις προηγούμενες ώρες οι γονείς έψαχναν εναγωνίως το παιδί τους, με τη μητέρα μάλιστα, να απευθύνει εκκλήσεις και μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.

Σε σοκ η μάνα της 11χρονης

Η μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στο ΑΤ  μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Live News. Βρισκόταν σε κατάσταση σοκ καθώς οι αστυνομικοί την είχαν μόλις ενημερώσει ότι βρέθηκε η σορός ενός παιδιού, ωστόσο δεν της είπαν ότι πρόκειται για το παιδί της, καθώς η ίδια θα κληθεί να το αναγνωρίσει.  Η ίδια δεν γνώριζε μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι ο ξάδερφός της σκότωσε το παιδί της. 

Ο δολοφόνος της 11χρονης στην Ηλεία έκανε και αναρτήσεις ότι την ψάχνει

 Συγγενής της 11χρονης ο 37χρονος δολοφόνος της - Υπέδειξε που είχε κρύψει τη σορό της

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...