Κοινωνία

41χρονος στη Ρόδο εισέβαλε στο διαμέρισμα 33χρονης και τη θώπευσε μπροστά στο παιδί της

Χθες βράδυ Σαββάτου, ένας 41χρονος εισέβαλε μεθυσμένος στο σπίτι 33χρονης που έβλεπε τηλεόραση μαζί με το ανήλικο παιδί της στη Ρόδο και αφού την άγγιξε στο σώμα της, τη φίλησε.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 και μισή το βράδυ στην πόλη της Ρόδου και είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να συλλάβει τον 41χρονο.

Πώς έγινε το περιστατικό στη Ρόδο


Σύμφωνα με πληροφορίες του rodiaki.gr, η κοπέλα βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με το ανήλικο παιδί της και παρακολουθούσαν τηλεόραση έχοντας ανοιχτή την πόρτα. Ο 41χρονος βρισκόταν στο ίδιο κτήριο για κοινωνικούς λόγους και φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Περίπου στις 10:30 χθες βράδυ ο 41 χρόνος βλέποντας ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού της κοπέλας μπήκε μέσα, την πλησίασε, και αφού της έκανε ένα κομπλιμέντο για την εμφάνισή της, φέρεται να τη χάιδεψε στο στήθος και να τη φίλησε.

Η 33χρονη κοπέλα έβαλε τις φωνές, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο όπου και συνέλαβαν τον 41χρονο άντρα. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και κρατείται για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...