Κοινωνία

Συγκλονίζει μάρτυρας στη Σύμη: «Έτσι βρήκα νεκρό τον Βρετανό παρουσιαστή»

Νεκρός εντοπίστηκε έπειτα από 5 ημέρες αγωνίας ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, δίπλα σε φράχτη κοντά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Ο Ηλίας Τσαβαρής, ο άνθρωπος που τον εντόπισε και υπεύθυνος στο beach bar κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός, μίλησε στο Mega:

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είναι να πάω να ρίξω μία ματιά. Πήγα και μύριζε πολύ, γυάλιζε και το ρολόι του και όταν πλησίασα τον είδα. Κάθε μέρα περνούσαν ελικόπτερα. Πίσω από τον φράχτη, έχει ένα μικρό στενάκι. Με πήρε ο ιδιοκτήτης και μου είπε να πάω να τσεκάρω προς τα εκεί. Χθες όλη μέρα πετούσε ελικόπτερο στο σημείο. Πέρα από τη μυρωδιά, είδα το ρολόι και πλησίασα. Αν πήγε από αυτό το σημείο, κακώς πήγε, είναι δύσκολο κομμάτι εκεί. Ή μπήκε από την παραλία, γιατί δεν τον έχει πιάσει η κάμερα από το μαγαζί. Είναι περίπου 4-5 χλμ. από το σημείο που τραβήχτηκε η φωτογραφία».

Το χρονικό της εξαφάνισης του Μόσλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αποδεικνύεται από οπτικά ντοκουμέντα που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, ο άνδρας κατάφερε από την παραλία μέσω του μονοπατιού να φτάσει στο χωριό Πέδι, ωστόσο από εκεί ακολούθησε μια άλλη διαδρομή και κινήθηκε προς την Αγία Μαρίνα κι όχι προς τον Γιαλό.

Ο Μόσλεϊ ήταν πατέρας 4 παιδιών και διατηρούσε μία σπουδαία καριέρα ως παρουσιαστής στο BBC.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του.

Αναμένεται η σορός, αφού πρώτα ληφθούν τα πρώτα στοιχεία όπου εντοπίστηκε ο 67χρονος νεκρός, να μεταφερθεί στην Ρόδο και εκεί θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση για να αποσαφηνιστεί η αιτία θανάτου του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ