Κοινωνία

Έγινε έφοδος ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας στην Αγία Μαρίνα Ρόδου λόγω παραβάσεων

Σήμερα Παρασκευή στις 7 το πρωί έγινε επέμβαση ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας στην Αγία Μαρίνα Ρόδου εξαιτίας συνεχών παρανομιών στην παραλία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στην παραλία συνοδεύτηκε από κλιμάκια της κτηματικής υπηρεσίας και στελέχη του δήμου Ρόδου.

Υπενθυμίζεται πως στις 5.6.2024 πραγματοποιήθηκε επιτόπιος έλεγχος κλιμακίου στελεχών της κτηματικής υπηρεσίας και του λιμεναρχείου στην παραλία Αγία Μαρίνα Ρόδου.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η εγκατάσταση παράνομων κατασκευών (19 μεταλλικές κατασκευές) εντός της θάλασσας καθώς και παραβάσεις στον αιγιαλό. Ανάλογη παράβαση είχε διαπιστωθεί και πέρυσι, στην ίδια παραλία και από την ίδια επιχείρηση, και αμέσως οι αρμόδιες υπηρεσίες προχώρησαν στην έκδοση των πρωτοκόλλων κατεδάφισης τους.

Παρά το «ξήλωμα» των παράνομων ομπρελοκαθισμάτων, ο καταστηματάρχης επανήλθε μόλις την επόμενη ημέρα, προκαλώντας την αντίδραση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...