Κοινωνία

Μύκονος: Η στιγμή που μπράβοι μπαίνουν στο μαγαζί για να χτυπήσουν ιδιοκτήτη

Η Μύκονος στο επίκεντρο μετά τα όσα έγιναν σε εστιατόριο – ξενοδοχείο του νησιού. Ο ξυλοδαρμός του, σημειώθηκε μέσα στην επιχείρηση, με τον επιχειρηματία να μεταφέρεται τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας.

Η Μύκονος περιμένει τις απαντήσεις από την αστυνομική έρευνα για τη μαφιόζικη επίθεση σε επιχειρηματία του νησιού. Ο ξυλοδαρμός του άτυχου άντρα σημειώθηκε από ομάδα ατόμων που πήγαν στο εστιατόριο – ξενοδοχείο που διατηρεί, αποφασισμένοι να τον χτυπήσουν. Το έκαναν και έσπευσαν να απομακρυνθούν πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί. Αιτία όπως ανέφεραν οι δράστες, το bullying που τον κατηγορούν ότι έκανε σε γυναίκα – υπάλληλο του καταστήματος. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, σοβαρά τραυματισμένος. Ευτυχώς οι προσπάθειες των γιατρών απέδωσαν και έτσι η ζωή του, δεν διατρέχει κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 31 Μαΐου το απόγευμα στις 16:15 και σύμφωνα με μαρτυρίες υπάλληλων, σε πολύ γνωστό εστιατόριο – ξενοδοχείο της Μυκόνου, εμφανίστηκαν 5 σωματώδεις άνδρες οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στον χώρο λέγοντας ότι έχουν κάνει κράτηση μέσω email.

Απέξω, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες υπάλληλων, βρίσκονταν άλλοι 5 άνδρες που φορούσαν μαύρες μπλούζες. Μετά από λίγο,  κάποια από τα άτομα που είχαν εισέλθει στον χώρο, άρχισαν να ξυλοκοπούν τον ιδιόκτητη, με τη δικαιολογία ότι πριν από μερικές μέρες έκανε bullying σε νεαρή υπάλληλο του μαγαζιού.

Ο ιδιοκτήτης ξυλοκοπήθηκε άσχημα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την εν λόγω κοπέλα είχε προσλάβει ο άλλος συνέταιρος, ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονται χρόνια σε διαμάχη.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...