Κοινωνία

Γρεβενά: Φυγόποινος έκανε διακοπές και στην Αθήνα τον έψαχνε η αστυνομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύ μακριά από την Αθήνα κρυβόταν ένας 56χρονος αλλοδαπός που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη στην πόλη των Γρεβενών. 

Όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας του 4ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών κι έτσι ο 56χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, που διέταξε τη μεταγωγή του στην Αθήνα για να απολογηθεί

 

Ναρκέμπορος έκανε διακοπές


Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά εκείνος έκανε ανέμελες διακοπές στην Σαντορίνη! Πρόκειται για έναν 31χρονο αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, που έδωσε εντολή να μεταχθεί στον δικαστικό λειτουργό που εξέδωσε το διωκτικό έγγραφο.

Το απόγευμα της Πέμπτης, συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 54χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απάτη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων

Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου που τον είχε καταδικάσει για κλοπή εκκρεμούσε σε βάρος ενός 38χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στο Άργος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Στη Ναύπακτο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 17χρονος που είχε διαφύγει στις 4 Απριλίου από το Ίδρυμα Αρωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, όπου κρατείτο με διάταξη της ανακρίτριας Μεσολογγίου. Ο ανήλικος δραπέτης συνελήφθη και επέστρεψε στο ίδρυμα, με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...