Κοινωνία

Καταγγελία για κακοποίηση ανήλικης από υπαλλήλους ορφανοτροφείου στην Κέρκυρα- Έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ

Μία σοβαρή υπόθεση που αφορά κακοποίηση ανηλίκου μέσα στο ορφανοτροφείο Κέρκυρας έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες τις Αρχές του νησιού.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, η ιστορία άρχισε να ξεδιπλώνεται την περασμένη Τετάρτη (29/5) όταν μία 18χρονη πέρασε το κατώφλι του Α.Τ. Κερκύρας και υπέβαλε μήνυση σε βάρος μίας ψυχολόγου του ορφανοτροφείου και μίας κοινωνικής λειτουργού ανηλίκων για «ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη» σε βάρος της ανήλικης αδερφής της που μένει στο ίδρυμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι υπάλληλοι του ορφανοτροφείου φέρονται, για λόγους που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, να επιτέθηκαν στην ανήλικη και να την χτύπησαν.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας, ο οποίος διέταξε την μεταφορά της ανήλικης στο γενικό νοσοκομείου του νησιού για εξέταση και τη προστατευτική της φύλαξη, καθώς και τη λήψη κατάθεσης από παρουσία παιδοψυχολόγου.

Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...