Λαμία
Κοινωνία

Λαμία - Εταιρεία Γιαννίτσης: Λαβράκι από τα βίντεο - Ύποπτα αμάξια και ταυτοποίηση άνδρα

Η έρευνα για τον εμπρησμό στο εργοστάσιο στη Λαμία προχωρά και μάλιστα τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές είναι αποκαλυπτικά για τους δράστες.

Σύμφωνα με το OPEN έχουν εντοπιστεί από τον έλεγχο των βίντεο δύο αυτοκίνητα και οι αρχές έχουν εστιάσει εκεί τις έρευνές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσον αφορά τα πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται στον κατά τα φαινόμενα εμπρησμό του εργοστασίου τροφίμων, που ενεπλάκη στην υπόθεση με τα σχολικά γεύματα, συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχονται εντάλματα σύλληψης.

Στο στόχαστρο φέρεται να βρίσκονται 4 άτομα. Χθες ο Alpha έκανε λογο για ταυτοποίηση ενός υπόπτου. Σύμφωνα πληροφορίες γίνεται λόγος για αλλοδαπό άνδρα ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών, τον οποίον έχουν στο στόχαστρο οι Αρχές, ως βασικό ύποπτο, για τον εμπρησμό.

Επίσης στο μικροσκόπιο του ανακριτικού της Πυροσβεστικής έχουν μπει τα καταγραφικά από τις κάμερες, διπλανών επιχειρήσεων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...