Κοινωνία

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 30χρονου που συνελήφθη για ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί

Τα στοιχεία του 30χρονου που συνελήφθη για ληστείες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος οδηγών ταξί, βία κατά υπαλλήλων, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, δίνει στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ., σύμφωνα με το protothema.gr

Πρόκειται για τον συλληφθέντα:

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Σπυρίδωνα αγνώστου πατρός και της Ελένης, γεννηθέντα 17-4-1994 στον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων που έχουν τελεστεί από τον κατηγορούμενο σε βάρος και άλλων θυμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5612818 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, ο 30χρονος ενεργώντας είτε από κοινού με συνεργό είτε κατά μόνας, επιβιβάζονταν κυρίως βραδινές ώρες σε ταξί, ως επιβάτης και κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, με την απειλή μαχαιριού ή απειλής χρήσης σωματικής βίας, αφαιρούσε από τους οδηγούς, χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Από την διενεργηθείσα έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 3 περιπτώσεις ληστειών οδηγών ταξί και κλοπή περιπτέρου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...