Κοινωνία

Τελικός Conference League: «Μαύρη αγορά» εισιτηρίων έξω από το γήπεδο - Ζητούν 500 ευρώ - Στο Διαδίκτυο μεταπωλούνται για... 40.000

Ακόμη και μία ώρα πριν από τη σέντρα στον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, στην Αθήνα, υποψήφιοι αγοραστές αναζητούσαν το μαγικό χαρτάκι που θα τους βάλει στην OPAP Arena.

Ενδεικτικό της φρενίτιδας που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για ένα εισιτήριο είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στον κόσμο κυκλοφορούσαν πριν από τον αγώνα άτομα που πλήρωναν ακόμη και 500 ευρώ για ένα «μαγικό» χαρτάκι.

Μια ώρα πριν από τη σέντρα του τελικού, τουλάχιστον 10 υποψήφιοι αγοραστές κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς με ένα χειρόγραφο καρτελάκι που γράφει στα αγγλικά «I need tickets» («Χρειάζομαι εισιτήρια»).

Οι ίδιοι, με το ανάλογο παζάρι, πληρώνουν μετρητά μέχρι και 500 ευρώ για να αποκτήσουν το πολύτιμο εισιτήριο και να παρακολουθήσουν τον ιστορικό τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Εν τω μεταξύ, πλατφόρμα μεταπώλησης εισιτηρίων συνεχίζει να διαθέτει εισιτήρια στους ενδιαφερόμενους. 

Η πλατφόρμα ενημέρωνε ότι έχουν μείνει μόνο δύο διαθέσιμα με τιμές… 10.813 και 40.530 ευρώ το ένα!

Κι όλα αυτά, ενώ έχει κυκλοφορήσει ενημέρωση πως η UEFA θα προχωρούσε σε ακυρώσεις εισιτηρίων που είχαν αγοράσει Έλληνες μέσα στις τάξεις των οπαδών της Φιορεντίνα. 

Σε υποσημείωσή της για την αγορά εισιτηρίων η πλατφόρμα ανέφερε: «Εάν έχετε διαβατήριο ή ταυτότητα από τη φιλοξενούμενη χώρα [δηλ. την Ιταλία], τότε σας προτείνουμε να αγοράσετε εισιτήρια στις θέσεις των εκτός έδρας φιλάθλων. Διαφορετικά μπορεί να σας αρνηθεί η είσοδος στον αγώνα και η [εταιρεία] δε θα μπορεί να σας επιστρέψει τα χρήματά σας. Εάν δεν υπάρχουν εισιτήρια με τίτλο "Φιλοξενούμενοι Φίλαθλοι", τότε σημαίνει ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια απευθύνονται στους εντός έδρας φιλάθλους».
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...