Κοινωνία

Σέρρες: Δύο αλλοδαποί σκόπευαν να πουλήσουν σε ελληνικές τιμές καπνικά είδη από τη Βουλγαρία

Δύο Βούλγαροι ένας 49χρονος και μία 43χρονη, είχαν αγοράσει σε χαμηλές τιμές στην πατρίδα τους πολλά πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, που σκόπευαν να εισάγουν λαθραία στην Ελλάδα ώστε να τα πουλήσουν σε τιμές Ελλάδας.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος που τους εντόπισαν το απόγευμα της Δευτέρας στον Προμαχώνα Σερρών υποψιάστηκαν ότι κάτι έκρυβαν και έκαναν έλεγχο στις αποσκευές τους, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν συνολικά 440 πακέτα τσιγάρων και 500 συσκευασίες καπνού των 40 γραμμαρίων συνολικού βάρους δυο κιλών, τα οποία δεν είχαν δηλώσει κατά την είσοδό τους στη χώρα.

Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο του Προμαχώνα για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...