Κοινωνία

Βρήκαν τα κλοπιμαία σε οικισμό Ρομά στην Καλαμάτα

Στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας σε οικισμούς Ρομά στην ευρύτερη περιοχή, εξιχνιάστηκε μια διάρρηξη η οποία είχε γίνει σε ένα σπίτι στην Καλαμάτα, στο διάστημα από το Μ. Σάββατο ως και το περασμένο Σάββατο, όταν οι ένοικοι απουσίαζαν.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 27χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης δυο αλυσοπρίονα, ένα σκαπτικό δράπανο, μια κονσόλα Playstation με τρία τηλεχειριστήρια, ένα ξιφίδιο και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο που είχαν κλαπεί από το σπίτι.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε βάρος του νεαρού Ρομά σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, αλλά δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Έκλεψε χαλκό από αποθήκη

Ένα στροφείο, 15 μέτρα καλώδια χαλκού, έξι τεμάχια γεφυρών χαλκού, ένα μεταλλικό βαγονέτο και άλλα χάλκινα υλικά είχε κλέψει τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου ένας Έλληνας από μια αποθήκη που διέρρηξε σε περιοχή της Ανδραβίδας- Κυλλήνης. Η κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του δράστη, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...