Κοινωνία

Δολοφονία Κυριακής: Η μητέρα της έγραψε επιστολή στον δολοφόνο - «Να του δείξετε τα βίντεο και το ηχητικό»

Περισσότερες από 40 ημέρες μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, η οικογένειά της δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την τεράστια απώλεια. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στο νοσοκομείο- όπου και νοσηλεύεται- εισήχθη η μητέρα της Κυριακής, με παρέμβαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς σύμφωνα με τους οικείους της βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση ενώ λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, έγραψε επιστολή προς τον δράστη του εγκλήματος.

Σε ένα χαρτί έγραψε όλα όσα ήθελε να του πει, μετά τον ισχυρισμό του δράστη στον εισαγγελικό ψυχιατρικό πραγματογνώμονα ότι δεν θυμάται τίποτα από τον φόνο που διέπραξε.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, η μητέρα αναφέρει: «Θέλω να πείτε στον δολοφόνο, στον γυναικοκτόνο, στον Θανάση, επειδή είπε ότι δεν θυμάται τίποτα, να του δείξετε τα βίντεο. Τα ίδια βίντεο που βλέπω και εγώ, και όλη η Ελλάδα, και στο εξωτερικό. Θέλω να του πείτε, να έρθει να ρωτήσει εμένα, που κάθε φορά που τα βλέπω, φωνάζω στο νινί μου ''τρέχα'', λες και κάτι θα αλλάξει».

«Αν πάλι δεν θυμηθεί, δώστε του να ακούσει το ηχητικό που το κοριτσάκι μου λέει ''χάνομαι'' και κραυγάζει. Να ακούσει αυτή την κραυγή, που όποιος το είδε και το άκουσε, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Πόσο μάλλον εγώ που βλέπω να σφάζει το παιδί μου από 5 διαφορετικές γωνίες», συνεχίζει να αναφέρει στην επιστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την Έλενα Τζούλη, δικηγόρο της μητέρας της Κυριακής, «αμέσως ο κ. Γεωργιάδης βοήθησε. Το παράπονό της ήταν ότι δεν έχει γίνει τίποτα, καμία εξέλιξη, ενώ ο δράστης χαίρει προστασίας με ειδικές ψυχιατρικές παρακολουθήσεις, χωρίς να έχει βγει πραγματογνωμοσύνη».

Σε άσχημη κατάσταση και ο πατέρας του θύματος

Στο μεταξύ, σε άσχημη κατάσταση και ο πατέρας του θύματος. Ο Θανάσης Γρίβας δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί ενώ σε ερώτηση για το τι θα της έλεγε, απάντησε: «Ότι την αγαπώ, και να μου μιλήσει. Όμως θα μου έλεγε ''όλα καλά, μπαμπά'' για να μην με ανησυχήσει. Μην αφήσετε την υπόθεση να ξεχαστεί».

Οι γονείς και οι φίλοι της 28χρονης ζητούν να τιμωρηθούν όχι μόνο οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο τμήμα την ώρα του φόνου, αλλά και οι ανώτεροι αξιωματικοί που τους ανέθεσαν καθήκοντα την ημέρα της τραγικής δολοφονίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ