Κοινωνία

Ξάνθη: Άντρας παρέλαβε δέμα με μισό κιλό κάνναβης μέσω... ΕΛ.ΤΑ

Με απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και έγκριση της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής, οργανώθηκε επιχείρηση με σκοπό να εντοπιστεί δέμα με ναρκωτικά που είχε ταχυδρομηθεί από την Ισπανία σε κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Αττική.

Το δρομολόγιο του ύποπτου δέματος κατέληγε σε έναν οικισμό της Ξάνθης, από το αντίστοιχο ταχυδρομείο του οποίου θα το παραλάμβανε ένας Έλληνας. Μόλις το ζήτησε, επενέβησαν οι αστυνομικοί που του πέρασαν χειροπέδες, άνοιξαν το δέμα και βρήκαν στο εσωτερικό του τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 433,79 γραμμαρίων.

Ο παραλήπτης συνελήφθη και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκαν μεταξύ άλλων μία σιδερογροθιά και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο αποστολέας του δέματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...