Κοινωνία

Φθιώτιδα: Διαρρήκτες μπήκαν σε εκκλησία και έκλεψαν laptop από το γραφείο του ιερέα

Σοκ έπαθε σήμερα το πρωί ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Γλύφας στη Φθιώτιδα, π. Βασίλειος όταν κατάλαβε πως η πόρτα του γραφείου του δίπλα στον Ιερό Ναό είχε παραβιαστεί και μάλιστα είχε κλαπεί το καινούργιο laptop που είχε δωρίσει στην ενορία ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος.

Σύμφωνα με το newsit.gr, οι κλέφτες είχαν ξεβιδώσει επιμελώς τον αφαλό της κλειδαριάς και είχαν κατορθώσει να την ανοίξουν, ενώ εκτός από τον υπολογιστή, έκλεψαν και μια αρμάθα κλειδιά και συνέχισαν τη δράση τους εντός του ιερού ναού.

«Σαν κύριοι με τα κλειδιά άνοιξαν την πόρτα του ναού. Δόξα τω Θεώ όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν ούτε το παγκάρι του ναού αλλά ούτε να κλέψουν κάτι άλλο από τον ιερό χώρο», λέει στο lamiareport.gr o πατέρας Βασίλειος που ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την εκτίμησή του, οι κλέφτες ενήργησαν μετά τις 02:00 τα μεσάνυχτα βοηθούμενοι και από τη βροχή που δεν επέτρεψε να υπάρχει πιο αργά κυκλοφορία και να γίνουν αντιληπτοί.

Αστυνομικοί της σήμανσης προχώρησαν σε έρευνα του χώρου, ενώ ο πάτερ ενήργησε προκειμένου να αλλάξουν όλες οι κλειδαριές, στις οποίες αντιστοιχούσαν τα κλειδιά που αφαίρεσαν οι «ποντικοί».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...