Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Εντυπωσίασαν τους περαστικούς τα δελφίνια που κολυμπούσαν στον Θερμαϊκό

Τα δελφίνια του Θερμαϊκού κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα στη Θεσσαλονίκη, καθώς πολλοί που  βρίσκονταν στην παραλία τραβούν φωτογραφίες και έβγαλαν βίντεο.

Δελφίνια τράβηξαν τα βλέμματα των περιπατητών στην παραλία της Θεσσαλονίκης σήμερα νωρίς το πρωί. Τα υπέροχα θηλαστικά προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα όταν εμφανίστηκαν στις 08:30, διανύοντας μέσα σε λίγα λεπτά τη θαλάσσια περιοχή από τον Λευκό Πύργο μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.

Δεκάδες πολίτες σταμάτησαν για να τα θαυμάσουν και να αιχμαλωτίσουν στα κινητά τους, την εικόνα τους. Τα συμπαθή θηλαστικά με τη χαρακτηριστική ευφυΐα, έγιναν ορατά από όσους έκαναν τον πρωινό τους περίπατο κατά μήκος της Nέας παραλίας, από το πλακόστρωτο μέχρι και το Μέγαρο Μουσικής.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που δελφίνια έγιναν αντιληπτά από τον κόσμο στα νερά του Θερμαϊκού, καθώς εμφανίζονται ολοένα και περισσότερα, γεγονός που καταδεικνύει ότι η βιοποικιλότητα στον Κόλπο έχει αυξηθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...