Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: 49 οι προσαγωγές από την αστυνομική επέμβαση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (Βίντεο)

Αστυνομική επέμβαση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε εξέλιξη το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν φοιτητές, η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε την ώρα που πραγματοποιούσαν «δράση επανοικειοποίησης του χώρου».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε καθώς άτομα φέρονται να επιχείρησαν να παραβιάσουν τις λαμαρίνες στην υπό ανέγερση βιβλιοθήκη στον χώρο της πρώην κατάληψης Βιολογικού.

Στην επέμβαση συμμετέχουν δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ.

Δείτε βίντεο από τον ιστότοπο infolibre:

Ομάδα ατόμων που βρίσκεται εντός της Σχολής Θετικών Επιστημών, έχει βγει στην είσοδο της ΣΘΕ κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, ζητώντας την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων από το campus.

Όταν η Αστυνομία κλήθηκε να απομακρύνει άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ΑΠΘ, στην οδό Εθνικής Αμύνης, επικράτησε μικροένταση με τα άτομα να αρνούνται αρχικά να αποχωρήσουν από το σημείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...